2018/05/05

Amikor Evantó kiakad 😵

Amikor Evantó kiakad  😵
Mért halnak előbb a férfiak, vagy valami ilyesmi volt a téma. Imhol e, Evantó válasza.

A párkapcsolat ártalmas a férfiaknak!!
"A férfiak azért halnak meg hamarabb, mert röviden: feláldozzák magukat a társadalomért és a nőkért. Bővebben: a férfiak sokkal többet dolgoznak, mint a nők, nehezebb, egészségre sokkal károsabb munkákat végeznek, sokkal több stressznek vannak kitéve, a nőkhöz képest sokkal nagyobb elvárásoknak kell megfelelniük a férfiaknak az élet minden területén, de főleg a párkapcsolatokban. Emellett többet isznak, cigiznek, drogoznak, ... 

A nőket folyamatosan el kell viselniük, a párkapcsolatban élő férfiaknak. Ez folyamatos nyomás alatt tartja a férfiakat. Egy párkapcsolat, házasság veszélyes a férfiakra nézve, a férfiellenes törvények, és az ezt kihasználó nők miatt. A nő váláskor, vagyonmegosztáskor (élettársak esetén is) elszedheti a férfi vagyonának minimum a felét, valamint tartásdíjat követelhet. Ez növeli a férfiak hajléktalan, és öngyilkossági statisztikáját. (Az USA-ban pl. válás után a férfinak, élete végéig fizetnie kell az asszonytartást. Ha nem fizet, akkor börtönbe zárják!) Az  X párt tovább rontott a helyzeten, mert bevezette az élettárs tartást is. A nő rendelkezik a férfi reprodukciós jogaival is, tehát ha a nőd teherbe esik és nem megy abortuszra, akkor neked férfiként véged. Fizetheted a gyerektartást 20+ évig."
Amikor Evantó kiakad  😵

Mi ebből a "tanulság"? 
1. Nem kötelez senki arra, h megházasodj, vagy élettársi kapcsolatban élj. Ne közösködj, h ne legyen min osztozni, s ha szét mennétek, nincs miért asszony, vagy élettársi tartást fizetni. (Sokan a gyerek tartást sem fizetik, nemhogy az asszony,  v. élettárs tartást. Az utóbbi nekem új.) 

Röviden. Ki a fax kényszerített házasságra, v. arra, h nővel (bárkivel) élj?!?!
2. Manapság van olyan már, h sterilizáció, koton (v. valami).  A férfi is tehet arról, h ne legyen nem kívánt gyereke.  (Ja nem!! Háríts mindent másra, és várd a sültgalambot csukott szájjal. :)) 
3. Ez a pasi nagyon megszívhatta, ha így látja.

Amikor Evantó kiakad  😵
***


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése